Etusivu Blog BB 2011 BB: Elina-pohdintaa
BB: Elina-pohdintaa
Kirjoittanut Oskar Elmgren   
07.11.2011 23:38

Näin jälkeenpäin mietittynä muutama seikka mitä seurasi Elina Viitasen tulemisesta taloon oli aika selvä mutta täytyy kyllä sanoa että jotain vähän yllättyikin.

Ben oli tietysti heti lääpällään, samoin Mikael. Samalla kuitenkin oli aika selvää että he pelkäävät Elinaa eivätkä oikein uskalla luontevasti lähentyä Elinan kanssa. Ei mitään yllätyksiä tältä saralta.

Muut asukkaat tuntuivat suhtautuvan enemmän "tavallisesti" Elinaan, sikäli kun nyt on mahdollista. Alkutunnit oli toki tosi outo kaikilla, mutta sitten enemmän illalla jo tuntuvat suhtautuvat ihan kohtuutavallisesti jo Elinaan.
Aika odotettua että Mikaelin lääpälläänolo vaikuttaa Annikaan. En osaa sanoa onko Mikaelilta ihan tiedostettua suhtautumista Elinaan vai ei, mutta kyllä selvästi huomaa 24/7 katsottuna. Voin kuvitella kuinka selvästi Annika tätä huomaa talosta käsin tarkastellen.

BB-Elina

Vaikutti jotenkin päiväkirjahuoneessa ensin että Elina olisi vähän feikannut jännittämistä ja "taviksena" olemista, mutta heti muiden kanssa jutellessa huomasi kyllä että häntä selvästi ihan oikeasti jännitti. Hän oli varmasti olettanut että asukkaat tulee kyselemään häneltä kaikkea mahdollista ja suhtautumaan alkuun oudosti ja osasi varautua siihen. Joitakin kysymyksiä tuntui jopa että hän oli ajatellut että tullaan kysymään ja haluaa vastailla jollain tietyllä tavalla.

Mutta nyt makkarissa sängyillä makoillessa täytyy kyllä sanoa että Elinaa selvästi ahdistaa tota tilannetta. Vähän semmonen voi hitto mitä tulikaan nyt tehtyä juttua. Vaikuttaisi myös siltä että Elinaa vähän vieroksuttaa muiden asukkaiden avoimia jutteluja yksityiselämästään.

Näyttäisi myös siltä ettei muut asukkaat sielä näe ollenkaan miten paha paikka toi on nyt Elinalle. Häntä pitäisi niin halailla ja paijalla ja jutella ehkä mukavia. Tuntuu jopa vähän pahalta katsoa kun Elina vaikuttaisi olevan jotenkin yksin sielä kuitenkin, sängyllä vieressä makavat Mikael ja Rami pitää ilmarakoa häneen. Eivät tietenkään pahaa tarkoittaen, vaan tietysti siksi ettei tiedä miten suhtautua. Mutta Elinalle tulee varmasti aika "yksin" olo siinä.

Tietysti rupeaa varmasti tulemaan enemmän mukaan porukkaan ja olemaan vain yksi asukkaista jos vain haluaa. Mutta ei vaikuttaisi oikein siltä että Elina on ihan allekirjoittanut että olisi sielä mukana paljastamassa kaikkea yksityselämästään ja itsestään. En tuomitse. Se on kuitenkin niin täysin eri asia kun juontaa jotain työnsä puolesta. Mikaelin ja Benin jäynääminen kun kaatoivat Elinan vaatelokeroa täyteen m&m:sejä kuitenkin varamsti auttoi vähän sitä mukaan porukkaan pääsemistunnelmaa.

Veikkaus: Jos Elinan olo ei parane niin hän poistuu tai häntä poistetaan talosta tiistain aikana. Jos ei tule mitään pahaa niin hän on ensi sunnuntain talk shown asti talossa ja tulee suoraan talosta mukaan juontamaan lähetystä.
Näkisin kyllä Elinan tosin mielellään pidempäänkin talossa!

Muuta pohdintaa

Voi hitto että tekisi niin paljon mieli olla mukana tossa hommassa! Asukkaatkin kommentoivat että olisi hauskaa jos Jeppe (mun esiintyjänimi) olisi sielä vielä niin olisi niin laitettu Elinan viereen nukkumaan. Olisi ollut todella mielenkiintoista huomata olisiko itse suhtautunut samalla tavalla Elinaan sielä kun muut asukkaat vai olisiko uskaltanut ottaa häntä syliin ja paijailla kun näyttää siltä että sillä on paha olla.

Toki sielä tuotannonkin puolella olisi varmasti todella hauska olla. Niin paljon kaikkea hiton hauskaa!

 
Comments (3)
Elinan ja Ramin juttelemisesta vaikutti aikaisemmin päivällä vähän siltä että koittaisivat tutustua. Ei nyt kovin kummallista mistä mitään johtopäätöksiä voisi kovin varmasti tehdä.
Mutta nyt makkarissa pelottelujutun jälkeen huomasi ihan selvästi saman. Elina ja Rami koittaa varovaisesti lähennellä toisiaan.
Molempia kyllä pelästyttää hieman tehdä mitään kovin konkreettista, mutta kyllä voisi kohtuu varmasti veikata että jotain potentiaalia tossa on.
Hauskaa!
210.11.2011 07:44
mades
kyllä nousi elinan pojot huristen kun taloon meni!
aikasemmin kelailin että on pinnallinen ja "nirppanokka". nyt hänestä on paljastunut sydämellinen, kiltti ja ihana ihminen. ja ilman teeveestätuttua ylitälläystä hän on NÄTTI!!!!
314.11.2011 13:28
Kyllä Elinasta paljastui mielenkiintoisia luonteenpiirteitä sielä talossa. Tosi ihana on.

Add your comment

Your name:
Your website:
Otsikko:
Comment:
  The word for verification. Lowercase letters only with no spaces.
Word verification:
May 2019
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
June 2019
M T W T F S S
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Main page Contacts Search Contacts Search