Etusivu Blog BB 2011 BB: Perjantain bileet!
BB: Perjantain bileet!
Kirjoittanut Oskar Elmgren   
10.12.2011 04:29

Voi huhu että oli hauskaa käydä talossa pika-bileillä! Ja jatkoilla keskustassa tuli taas paljon porukkaa kyselemään kaikkea presidentinvaaleihin, pornotuotantoon ja BBhen liittyvää. Ja vähän siitä välistäkin.

Oli aika munakas veto BB tuotannolta ottaa vanhoja asukkaita bilettämään taloon kun sitä ei oo suomen BBssä aikaisemmin tapahtunut. Vähän laimeaksi jäi kyllä kun saatiin olla niin vähän aikaa paikalla. Ja olisihan se ollut kivaa päästä halailemaan talossa olevia, etenkin mun lemppareita, Tanjaa ja Suvia.

BB tuotanto

Mutta on se toki ymmärrettävää että yhteytemme talossa oleviin asukkaisiin pidettiin varsin pienenä. Varsinkin näin lähellä loppua. Niitä varmasti pelotti aika paljon jos möläytettäisiin jotain tuotanto tai muita juttuja. Kun mitä ne voisi meille tippuneille asukkaille tehdä? Laittaa häätöäänestykseen?

Mun pientä hiillostusta aiheesta ei ehkä saanut niitä myöskään kauheen rennoiksi. Pieni hiillostus on kuitenkin aina paikallaan, erityisesti nyt kun oli loistava tilaisuus kiusata tuotanoihmisiä. Hauskaa. Mut joo, en osaa sanoa menikö ehkä överiksi vai ei. Toivottavasti kukaan sielä ei suuttunut oikeasti. Jos näin kävi pyydän anteeksi.

Ajattelen kuitenkin itse että olen henkilönä niin "reilu" että kaipa ne oikeasti ymmärtää etten sellaista tekisi. Ja nätisti olinkin. Vähän.

BB extra

Oli todella hieno veto että mentiin extrassa taloon, ja live-häröpallo-haastiksena koitti Elina saada jotain jututeltua meitä. Elina on kyllä jotenkin tosi symppis kun siitä nytkin jännitti ihan oikeasti se tilanne, mutta silti veti sen todella hyvin, äänestä tai muutenkaan puheesta ei huomannut ollenkaan että sitä jännitti. Amanda on vähän samantyyppinen siinä osassa. Hienoa ja musta arvostettavaa että osaa niin hyvin toimia vaikka jännittäisikin.

Mutta Elina. Hei ihan oikeasti, kaikki odotti ja halusi että olisit tullut myöskin vanhana asukkaana mukaan sinne muiden vanhojen asukkaiden joukkoon bilettämään. Onhan siinä toki vähän kysymys että kuinka paljon yksityisyydestä haluaa antaa tavallaan "työn" puolesta. Mutta niin, kyllä olisit sinne meidän kanssa kuulunut!

Bileet!

Pihabileet oli muuten varsin hauskat, mutta kuitenkin niin eri asia olla sielä "tuttujen" kanssa bilettämässä. Kun niin paljon kaikkea on tapahtunut noiden kanssa ulkomaailmassa, ja osa heistä ei haluisi että osasta tapahtuneesta kerrottaisiin. Se on yksi asia mitä en oikein ymmärrä, enkä ehkä tavallaan hyväksy.

Jos kerran lähtee esimerkiksi tähän BBhen niin kyllä mun mielestä on silloin "reilua" oikeasti pistää itsestään kaikki tiskiin. Tässä olen, juuri tällainen. Musta tuntuu osittain valehtelemiselta tuoda esille vain niitä asioita mitä haluaa, ja jättää sitten jotain pois. Eikä ole oikein hyvä asia minusta se että yritetään luoda jokin tietynlainen mielikuva itsestään piilottamalla osan asioista. Ja on kyllä pakko myöntää että erityisesti miten esimerkiksi Annika kommentoi Tian heittoa kainalossanukkumisesta tuntui aika pahalta.*

Mutta. Kyllä oli hauskaa nähdä noita kaikkia vielä kerran BB talossa! Tollaista tilaisuutta ei tule varmasti ainakaan meillä toistumaan. Tavallaan oli paljon vapautuneempi fiilis muuten kun pystyttiin juttelemana BBssä kaikesta mitä on tapahtunut sen jälkeen kun ollaan tiputtu, ja jotenkin niin eri asia olla sielä bilettämässä ihmisten kanssa jotka on tuntenut nyt myös BBn ulkopuolella. Mukava kokemus kaikinpuolin! Kiitos tuotantoporukka siitä että järjestitte tän!

Jatkot

Osa porukasta lähti suoraan keskustaan Tivoliin, ja osan kanssa käytiin viemässä tavaroita Annikan luokse ja katsomaan pikaisesti BB extra lähetystä netistä. Aika hauska katsoa lähetystä missä oltiin just oltu!

Anskulta lähdettiin sitten Tivoliin ja bongattiinkin porukka joka lähti sinne suoraan. Pikkasen porukka katteli meitä sielä. Aika hauskaa jotenkin huomata. Kun en ainakaan itse vieläkään oikein ymmärrä että nyt on jotenkin niin erikoinen tai kiinnostava että mua pitää katsoa. Suurimmalla osalla muilla on samanlainen tunne myös.

Mutta kuten muutamat kommentoivatkin sielä baarissa niin kun joku randomihminen tunnistaa, niin kyllä silloin vaan on "julkkis". Paha väittää vastaan kyllä, se on julkkiksen määritelmä. Mut silti tuntuu hassulta.

Kun en itse ole mitenkään erityisen sosiaalinen (taino hehe... mut tietyllä tavalla kuitenkin) on kauhean kiva kun porukka tulee juttelemaan. On paljon mukavampaa pyöriskellä noissa baareissa. Suosittelen!

Toki viihdyn edelleen ehkä paremmin hiljaisemmissa paikoissa missä voi oikeasti jutella. Mutta kiva vaihtelu kyllä ne baaritkin.

Sunnuntaina sitten viimeistään uudestaan! Suurin osa porukasta on jäämässä tänne pääkaupunkiseudulle niin ehkäpä tulee lauantainakin päädyttyä jonnekin!

 

* Tuli ainakin semmonen fiilis että Annikasta oli parempi yrittää jotenkin syyttää tai piikittää mua siitä, samalla kuitenkin tekee selväksi ettei halua että siitä kerrotaan yhtään mitään, mitä en sit tietenkään teekkään. Mutta vähän paska maku ehkä siitä tuli että toisen kustannuksella viritellään omaa julkisuuskuvaa tietynlaiseksi.
edit: muotoilaanpa fiksummin: Mulle tuli kyllä sellainen fiilis Annikan kommentista että sitä ymmäretään niin että olen tehnyt jotain väärää. Mutta tiedän myös että ei se todellakaan ollut Annikan tarkoitus niin muotoilla asiaa. Jos olisin ajatellut että Annika tarkoituksellisesti syyttää mua jostain olisin varmasti suuttunut siitä kommentista sielä talossa. Paska maku siis jäi, mutta siitä miltä se kuulosti ulospäin, ei Annikasta.

 
Comments (18)
110.12.2011 14:09
BeebeeB
"miten esimerkiksi Annika kommentoi Tian heittoon kainalossanukkumisesta tuntui aika pahalta."

Mikä tää juttu oli?
210.12.2011 14:45
pölö
Olisiko reilumpaa kertoa kaikki kuin vihjailla tällaisilla asioilla. Ettekö te olekkaan Annikan kanssa ystäviä, kun tällaisia kirjoittelet, mieluusti olisi kiva kuulla totuus kirjoitettuna kuin tällaisia vihjailuja.
310.12.2011 14:57
Yks vaan
On harmillista että kirjoittelet tänne jotain vastaavaa ja vihjailevaa. Ystävä ystävälle ei tee mitään vastaavaa, jos häntä aidosti arvostaa. Kaikki asiat voi aina selvittää kasvokkain puhumalla, mutta hän, joka käyttää tällaista formaattia kyseisten asioiden julkamiseen, jää ihmisten mieliin negatiivisesta. PIdän sinua fiksuna, ja toivon, että jatkossa yhä saan nähdä sinut sellaisena.
Tarkoitin ainoastaan sitä että mun mielestä Anskun kommentti Tialle tosta oli aika epäreilu mua kohtaan.
En kommentoi sitä itse asiaa yhtään sen enempää kun mitä jo kommentoin. Selitinkin jo miksi en.

Kyllä mun mielestä ollaan Anskun kanssa edelleen kavereita. Kyllä kavereiden tekemisiäkin voi mielestäni arvostella, kunhan sitä ei tee pahaa tarkoittaen. Enkä kyllä tässä tarkoita mitenkään pahalla. Anskun tarkoitus ei varmasti ollut olla mulle ikävä, eikä mulla ole siitä häntä kohtaan mitään pahaa sanottavaa.
Siksi kommentoin asiaa julkisesti, koska se on julkisen kommentin arvostelua.
510.12.2011 15:37
Homosapiens
Mutta sinä vihjailet tuossa ikävästi Annikan tekemisistä, koska sinulta kysyttiin myös Tian kommenttia, mikä se oli, minä en ainakaan kuullut mitään kommenttia Tialta. Mietippä kun Mikael lukee näitä, näistä saa nyt sellaisen kuvan, että joko sinä olet pettynyt ihastunut mies tai sitten haet tällä julkisuutta, mutta minusta hyvin ikävää sellaista.
Annikan ystävänä en olisi ikinä kirjoittanut vihjailevia kirjoituksia blgiini, olisin selvittänyt asianomaisen kanssa sen heiton, pitääkö nykyään kaikki tehdä likaiseksi?
Haaveilet politiikon urasta, näinkö sitten hoidat asioita, ikävästi vihjailemalla ystävistäsi ja tekemisistäsi.
Joskus kannattaa miettiä kaksi kertaa ennenkuin avaa sanallisen arkkunsa, tällä viestillä voit aiheuttaa monelle tarpeetonta mielipahaa.
610.12.2011 16:33
En kommentoi sitä itse juttua yhtään mitään. Pahoittelen jos se tuntuu vihjailulta, mutta kyllä mielestäni se Tian kysmyskommentti (mikä jo "julkisesti" oli ollut) kertoo ihan tarpeeksi.

Ei mun ja Mikaelin välillä ole mitään, niin en nyt ymmärrä. Hän ei liity tähän asiaan mitenkään, ja syvästi epäilen ettei häntä kiinnostaa pätkääkään mitään mun blogia tai kommentteja muutenkaan. Ainakin sen perusteella mitä on musta kommentoinut ja uhkaillut talossa.

Ei mulla Annikaa vastaan ole mitään. Tiedän kyllä ettei hän tarkoituksellisesti muotoillut asiaa niin että kuulostaisi musta pahalta.

En haaveile poliitikon urasta. Asiasta selvinnee lisää muualta.

Voi toki olla että olen itse nyt muotoillut asiaa hieman huonosti. Mielipahaa ei ole ollut tarkoitus aiheuttaa kellekkään. Ainoastaan kommentoida että mun mielestä asia ei ole niin kuten se saattoi kuulostaa Anskun kommentista.
710.12.2011 17:34
Homosapiens
Ongelma taitaa olla yleisesti nyt se, että täällä ihmetellään mikä Tian kommentti ja mikä Annikan heitto takaisin. Niihin ei ole saatu eikä löytynyt vastausta mistään, joten kun tällaisisa blogeja kirjoitat, niin olisi hyvä ensin lainata ne asiat mitä tässä yrität selventää, sillä juuri tällaiset lainaamattomat heitot aiheuttavat hämmennystä ja tahatonta mielipahaa, mikä palaa sitten tekstin kirjoittajalle.
Ihan vain pieni ohjeistus, kun tällaisia viestejä blogiisi kirjoitat.
810.12.2011 19:02
Asiallinen huomio kyllä.
Viittaan siis siihen kun Tia heitti Anskulle (joskus ennen kun oltiin poreammeessa) jotain kainalossanukkumisesta. Tähän Ansku vastasi jotain suuntaan että hän on ainakin vaan mennyt nukkumaan eikä tiedä sitten mitä on tapahtunut hänen nukkuessaan.
Joka kuulostaa siis ulkopuolisesta siltä että minä olisin toiminut jotenkin varsin epäilyttävästi. (En siis ole tästä kertomuksesta samaa mieltä)
910.12.2011 21:13
Joopajoo
"Ei mun ja Mikaelin välillä ole mitään, niin en nyt ymmärrä. Hän ei liity tähän asiaan mitenkään, ja syvästi epäilen ettei häntä kiinnostaa pätkääkään mitään mun blogia tai kommentteja muutenkaan. Ainakin sen perusteella mitä on musta kommentoinut ja uhkaillut talossa"

Itseasiassa Mikael kyllä liittyy tuohon asiaan koska tuosta sinun kirjoittamasti tekstistä saa sellaisen vaikutelman, että sinulla olisi ollut jotain sutinaa ainakin jossain mittakaavassa Annikan kanssa. Kannattaisi miettiä vähän miten asioita kirjoittaa ja mitä kirjoittaa koska voin kertoa, että tuosta on monet saaneet sellaisen käsityksen, että sinulla olisi ollut jotain peliä Annikan kanssa joka siis odottaa yhä talossa olevaa Mikaelia. Olisi kaikille oikein jos suoristaisit asioita etkä jättäisi asioita arvailun varaan koska sillon käy juurikin näin.
1010.12.2011 21:53
En kommentoi yhtään mitään enempää tapahtuneista.

Ja pakko on tähän väliin sanoa että se on surullinen päivä silloin kun jonkun ulkopuolisen ihmisen ehkä-mahdolliset-käsitykset menee todellisuuden ja toisten yksityisyyden edelle. En pidä surupäivistä.
1111.12.2011 09:05
CherchezLaFemme
Jeppe,älä kiemurtele.Selvästi pointtisi on tiivistettynä:"En ymmärrä,miksi Annika ylläpitää julkisuudessa illuusiota tunteistaan Mikaelia kohtaan,vaikka totuus on toinen.Tapahtuneet asiat välillämme hän kuittaa lauseella,jonka voisi ymmärtää ikään kuin olisin käyttänyt nukkuvaa henkilöä hyväksi."
1211.12.2011 12:41
Lätty
Minulle tulee yhä ikävämpi mielikuva sinusta, koska selkeästi vihjailet jotain, jota et sitten kerro ja näillä viesteilläsi aiheutat suuria spekulaatioita.
Eikö selkärankasi riitä siihen, että kerrot suoranaisesti asiat, vaikka se sitten rikkoisi illuusioiden kuplia. Kuten sanottu on, tämä kaikki kääntyy sinua itseäsi vastaan, joten ota tästä opiksesi ja opi kunnioittamaan yksityisyyttä, kaikkea ei tarvitse leväyttää julkiseksi likasangoksi. Mikä näitä nykyihmisiä vaivaa?
1311.12.2011 12:44
BeebeeB
Olipa kiva viimein tietää, mitä kommenttia tuo vihjailu koski. Ja olihan tuo Annikalta ajattelematon heitto.

Hyvä selvennys siinäkin mielessä, että mulle(kin) tuli mieleen tosta vihjailusta se, että yrität kiillottaa omaa julkisuuskuvaasi Annikan kustannuksella. Että piti löytää joku syy päästä vihjailemaan, että olet saanut vähän Annikaa, kun olet niin pirun vastustamaton, että kaikki naisethan suhun lankee. Mutta tuohan olisi ollut tosi munaton ja epäherrasmiesmäinen teko, etkä tietenkään tuollaiseen olisi alentunut, vai mitä? Koska ymmärrät niin hyvin toisten yksityisyyden kunnioittamisen tarpeen.
"Jeppe,älä kiemurtele.Selvästi pointtisi on tiivistettynä:"En ymmärrä,miksi Annika ylläpitää julkisuudessa illuusiota tunteistaan Mikaelia kohtaan,vaikka totuus on toinen.Tapahtuneet asiat välillämme hän kuittaa lauseella,jonka voisi ymmärtää ikään kuin olisin käyttänyt nukkuvaa henkilöä hyväksi.""

Ensimmäisestä osasta olen eri mieltä.
Toisesta osasta tavallaan samaa mieltä, mutta tunnen kyllä Anskun niin hyvin sentään että tiedän ettei siinä ollut mitään tahallista sen puolesta.
1511.12.2011 14:39
En kommentoi enempää, enkä oikeastaan tykkää edes tästä jo sanotun toistamisesta. Nämä ovat kuitenkin yksityisasioita mistä en tule puhumaan, riippumatta siitä kuinka hölmöä kuvaa musta tulee sen takia.
Ajattelin että asia oli jo selvä, minkä takia en enempää kirjoittanut. Mutta hyvä jos se nyt on enemmän tai vähemmän selkeää.

Tiesin kyllä että tuskin tulee mitään kauheen hyvää palautetta siitä että kommentoin jotain mistä en kuitenkaan sano enempää.
Mutta se kuva mitä tuo musta antoi oli vaan mun mielestä niin paha että oli pakko kommentoida silti. Pidän itseäni äärimmäisen toisia huomioonottavana enkä halua että sellaista kuvaa tulee kellekkään että jotenkin hyväksikäyttäisin toisia.
Tietysti ajattelemattomuusvirheitä joskus sattuu, ja kiusailen kyllä ihmisiä paljonkin. Mutta ne on eri asioita kun se että tahallaan haluisi pahaa jollekin tai käyttäisi jotakin toisia hyväkseen.
1712.12.2011 04:35
Luke
Ommeksi olkoon Janica! Taisi olla Oskarillekin mieluinen voittaja. Hienon BB-kauden pli tuotanto aikaan saanut ja hieno mies olit itsekin. Sinut vaan häädettiin turhan aikaisin talosta. Kiitos ja Hyvät jatkot!
1812.12.2011 22:38
Rego
Ei mitään ihmeellistä että Annika peittelee jotain asiaa!! Katselen juuri vanhoja jaksoja ja kyllä alusta lähtien on täysin huomattavissa kuinka epäaito ihminen Annika on. Aivan kuten Tamer sanoi, haluaa että kaikki tykkää hänestä ja ei kestä jos joku ei tykkää.

Janica oli ihana, sydämellinen, aito, hauska, fiksu, tarkkanäköinen ja suorapuheinen ja nyt kun katsoo koosteita niin naurattaa ihmisten kommentit ettei Janicalla muka ole sydäntä ja hän ei ole kaivannut lapsiaan kun jo ihan ekalla viikolla pkhuoneessa ikävöi lapsiaan ja itkeskelee. Samoin monissa tilanteissa kuten jo ensimmäisenä iltana Janica on se joka huomioi Minnaa ja auttaa häntä. Kukaan ei ole täydellinen ja varsinkin humalassa Janica osaa olla kova törppäilijä, hänen ei kannattaisi juoda niin paljoa mutta selvinpäin aivan ihana persoona!

Annika ei kestä sitä jos joku ei hänestä pidä. Ja Janicahan ei hirveästi pitänyt koska piti Annikaa kateellisena ja teennäisenä ihmisenä kuten Annica onkin. Sama oli beeniksen kohdalla. Sori vaan Annika ja Ben mutta olette epäaitoja ihmisiä jotka haukkuu toisia selän takana. Varsinkin BEN: KIERO, VALEHTELEVA, TEENNÄINEN, MIELISTELEVÄ, SELKÄÄNPUUKOTTAVA, ITSEKÄS, ITSERAKAS JA OMAHYVÄINEN PIKKUPOIKA. Ja olipa hauska huomata että havaintoni Miksusta osui myös oikeaan, poika oli talossa pelaamassa ja voittamassa pottia vaikka niin esitti hyvää tyyppiä (joka ei muka ikinä tappele tai rähinöi ulkomaailmassa) joka ei ole pelkän rahan takia. Annika ja Miksu teissä kuitenkin on se hyvä puolikin mutta BEN on läpimätä NARSISTI.

ONNEA JANICA!

Add your comment

Your name:
Your website:
Otsikko:
Comment:
  The word for verification. Lowercase letters only with no spaces.
Word verification:
May 2019
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
June 2019
M T W T F S S
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Main page Contacts Search Contacts Search