Etusivu Blog Kuulumisia ja suunnitelmia Sunnuntain kuulumiset
Sunnuntain kuulumiset
Kirjoittanut Oskar Elmgren   
26.09.2011 21:13

Oli varsin piristävää käydä sunnuntaina BB talk showssa ja illalla Helsingin keskustassa. Aika jännää huomata myös miten ventovieraat suhtautuivat muhun.

BB talk show

Mulla oli talk showlle mukana todella hyvä tuttu ja satunnaispano Melissa jonka kanssa ei ollut ennen taloon lähtöä oikein ehtinyt nähdä, eikä talosta poistumisenkaan jälkeen. Juteliin kaikkia kuulumisia paljon ja ehkä söpöiltiinkin hieman.

Lähetyksessä tuotannon ihmiset, juontajat mukaanlukien, oli todella mukavia ja yleisö tuntui viihtyvän hyvin, vaikka menikin jokin osa juonnoista ohi taputuksista tulevan melun takia.

Osa yleisöstä juttelikin tuotantoihmisten kanssa ja tunnelma oli kaikinpuolin rento.

Susanna kuittaili hieman mun heittämästä kommentista häneen liittyen. Aika odotettua kyllä, ei ollut ehkä kovin hyvä heitto, mutta ei vaikuttanut ottaneen asian kovin pahasti. Juttelin muutaman sanan hänen kanssa ja vaikutti kyllä mukavalta!

Erityisen kivaa oli tavata talossa pikavisiitillä käyneet kolme "Ben-haaremi" naista joita ei päässyt näkemään talossa ollenkaan. Aika paskan diilin olivat kyllä saaneet, ja vaikka nyt ei sinäänsä kauheesti suuttuneilta vaikuttaneet niin kommentoivat kuitenkin etteivät olisi lähteneet mukaan jos olisivat etukäteen tienneet hommasta.

BB talk showsta lähdettiin Amarilloon juttelemaan Tamerin kanssa, ja siitä syömisen kautta milliin.

Keskustassa

Oli aika uusi kokemus käydä keskustassa iltaaikaan BBn jälkeen. Todella suuri osa ihmisistä tuntui tunnistavan ja uskaltavan juttusille, tai ainakin kommentoimaan jotain. Millissä ihmiset suhtautui hieman rauhallisemmin kun olin Lianan kanssa juttusilla melkein koko ajan. Varsin kohteliasta käytöstä ettei tulla häiritsemään juttelua.

Kaikenkaikkiaan kyllä erittäin kivaa kun ihmiset ihan tosta vaan tulevat morjestamaan ja kommentoimaan, erityisesti kun kellään ei tuntunut olevat negatiivista sanottavaa. Ei voi muuta sanoa kun että suomalaiset ovat kyllä todella hyväkäytöksisiä tässä asiassa, kännissäkin! Todella iso muutos tähän kulttuuriin jossa tuntemattomille ei oikein ole hyväksyttävää mennä juttelee.

Kotiintulo hieman venähti, mutta ihan hyvästä syystä. Oli jokseenkin hauskaa tulla taas kotiin samaan aikaan kun naapuri oli lähdössä töihin.

Pakko tosin myöntää ettei oman työnteon tehokkuus ollut firmassa ihan huipussaan tänään. Saatiin kuitenkin jotain hyödyllistä tehtyä, enimmäkseen velin toimesta.

 

Add your comment

Your name:
Your website:
Otsikko:
Comment:
  The word for verification. Lowercase letters only with no spaces.
Word verification:
January 2019
M T W T F S S
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Main page Contacts Search Contacts Search