Etusivu Blog Kuulumisia ja suunnitelmia Jounin kanssa talk showssa
Jounin kanssa talk showssa
Kirjoittanut Oskar Elmgren   
11.10.2011 02:13

Sunnuntaina 9.10.2011 oli vuorossa taas kerran BB talk show. Turusta asti tuli seuraakseni Edistyspuolueen johtohahmo, Jouni Flemming. Oltiin nähty muutamassa tilaisuudessa 2011 kevään eduskuntavaalien jälkeen, mutta emme varsinaisesti ehtineet keskustella.

Jounilla on paljon hyviä näkemyksiä politiikkaan nähden, ja mitä erityisen hyvä, innostusta ajaa asioita eteenpäin.

Juttelujen pohjalta tulee kiinnostavaa seurata miten erityisesti Edistyspuolueen kanssa asiat etenee nyt syksynä. Edistyspuolue on mitä ilmeisemmin Piraattipuolueen lähin taho poliittisella kentällä, yhteydenpitoa ja hyviä suhteita tulee varmasti olemaan näiden puolueiden välillä. Edistyspuolue ei toki ole vielä puolue, mutta en usko että heillä tulee olemaan kovin iso ongelma kerätä vaadittu 5000 kannattajakorttia ja saavuttaa tämä status. Kansalaisoikeuksia ajaville tahoille on iso kysyntä politiikassa, kun nykyiset vanhat eduskuntapuolueet ovat jättäneet tähän valtavan tyhjiön.

Suuret kiitoksen Jouni että jaksoit tulla!

Talk showsta

Talk showssa tuli myös moikattua Antti Kurhista joka oli Suomessa käymässä nenäleikkauksen takia hänen varsinaisesta Dom-2 pestistä Venäjältä. Antti vaikutti hyvätuuliselta ja leikkaus näytti menneen oikein hyvin. Antti kommentoi myös hieman mun ja Lianan pelleilyä, mikä hieman nolostutti Liannaa.

Ei se nolostuttaminen sitä pelleilyä mitenkään toki vähentänyt. Pyydän anteeksi niiltä jotka oli potentiaalisesti monetta kertaa yleisössä ja jouduitte seuraamaan taas samaa pelleilyä. Näin voi käydä joskus. Mutta hauskaa oli kyllä taas. Vaikka varsinaisen talk shown alkuspiikit ja yleisölämmitykset alkoi mennä jo turhan tutuiksi kun oli sielä jo kolmatta kertaa niin ei sitä pahemmin ehtinyt murehtia kun Jounin ja Tamerin kanssa juteltiin ja pelleiltiin Lianan ja hänen kaverin Aadan kanssa.

Ja keskustaan

Keskustassa tuli taas käytyä talk shown jälkeen. Amandaa oli tietysti ihan pakko mennä moikkaamaan Amarilloon. Todella ihana ihminen, sanoisin ehkä että kaikkein eniten itseni kanssa samankaltainen tämän kauden BBssä. Amanda pärjäsi myös talossa todella hyvin, sekä silloin kun itse oli sielä että BB-24/7 kautta seurattuna. Harmi että tippui, sitä häätöäänestyssysteemiä kritisoinkin jo toisessa blogahduksessa.

Keskustassa tuli taas käytyä pari kertaa syömässä. Joo en ole vieläkään saanut lihottua takaisin se 3kg mitä paino tippui BBssä! argh. Mutta kohtuu hyvin kyllä menee, enää noin puolisen kiloa että on takaisin samoissa mitoissa.

Lady moonissa vietettiin laatuaikaa pilkkuun asti, ja sen jälkeen käytiin Keltaisessa ruusussa (taas) hengaamassa hetken. Sekin paikka alkaa käymään tutuksi. Ja hauskaksi. Siitä ei tosin sen enempää.

Katsotaan kuka tulee mukaan ens sunnuntain talk showlle, ja mitä ehtii tapahtua tässä välissä.

 

Add your comment

Your name:
Your website:
Otsikko:
Comment:
  The word for verification. Lowercase letters only with no spaces.
Word verification:
January 2019
M T W T F S S
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Main page Contacts Search Contacts Search