Etusivu Blog Kuulumisia ja suunnitelmia 16.10.2011 tapahtunutta
16.10.2011 tapahtunutta
Kirjoittanut Oskar Elmgren   
17.10.2011 22:17

Sunnuntaina oli taas kerran kivaa! Ei ehkä kauhean yllättävää, mut silti kyllä kivaa.

Kotiutumisen, syömisen, päikkäreiden ja suihkun jälkeen oli taas BB talk show vuorossa. Talk show oli kyllä ihan pirun hauska! Mukana siinä mulla oli Melissan (josta bloggasin aikaisemmin) satunnaispano, todella ihana ja kiva Lotta Vainola.

Elinan kuolaamista

Elinalla oli todella hyvä asu tällä kertaa. Muuta ei olisi tarvinnut koko talk showssa, mutta sen lisäksi oli todella hauskat klipit ja mielenkiintoista seurattavaa muutenkin. Vähän harmitti ettei ehtinyt ottaa Elinasta kuvaa kun tutuilla oli niin kauhea kiire lähteä ohjelman jälkeen keskustaan.

Keskustaan

Mutta keskustassa oli kyllä myös varsin kivaa. Tuli juteltua tippunutta Salaria jonkinverran Amarillossa, jonka jälkeen suunnattiin kebabin kautta tigeriin. Törmäsin tosin tuttuihin matkalla ja jäin niiden kanssa juttelemaan hetken.

Kun raahautui tigeriin kesti hetken löytää muuta porukkaa, Amandaa ja Tameria, niiden tuttuja, ja myös Salarin tuttuja. Bongaaminen hidastui myös kun todella moni tuli juttelemaan ja erityisesti kehumaan. Yleisestikin toki ihmiset ei sano niin paljon negatiivista toisille, mutta silti kyllä tuntuu hyvältä kun ihmiset tulee kehumaan miten on niin hienoa että mulla on munaa tehdä kaikkea. Se on ominaisuus mitä arvosta myös todella paljon muissa, jotenkin tuntuu erityisen hyvältä että muut tuntuvat arvostavan mussa samaa piirrettä.

Tämä ei ehkä ole kauhean outo asia loppujenlopuksi, uutisissakin olleen jutun perusteella ihmiset halusivat tehdä enemmän mitä haluaa, erityisesti vanhempina katuvat tekemättömiä asioita. Jos voi jotenkin omalla esimerkillä auttaa edes jonkun tekemään enemmän mitä itse haluaa, ja välittävän vähemmän "sosiaalisista normeista", on saanut jotain hienoa aikaiseksi.

Sivuraiteille eksyneen blogin pelastamiseksi en nyt keksi mitään järkevää joten pitänee vaan jatkaa illan kuulumisia. Tigerissa tuli kiusailtua paljon ihmisiä sillä että mukanaolevat tutukin olivat olleet BBssä, yllättävän hauskaa oli katsoa miten tämä upposi ihmisiin. Oiskohan uusi harrastus ehkä löytynyt? Aikaisemmin olin kyllä myös Tamerin kanssa vääntäneet juttuja että oon vaan sen tuttu muuten enkä oikeesti ollut talossa. Muitakin hauskoja muunnelmia varmaan keksii siihen.

Ja pikkuhiljaa kotiin

Joskus kahden jälkeen lähdettiin kaikki moikkaamaan Salaria hotellille. Aika paljon juttua oli, ehkä vähän pelleilyäkin. Salar vaikutti vielä aika sekaisin häädöstä, ja kestäähän siinä tietysti vähän aikaa päästä takaisin kiinni siihen ulkomaailmaan. Oli kiva jutella sielä porukassa pitkään. Siitä sitten suuntasin kotiinpäin.

No eihän se kotiinlähteminen niin yksinkertaista kuitenkaan ollut kun tuli aika sopivasti ajoittunut telekomunikaatio ja jumahdin matkalla muutamaksi tunniksi. Joskus käy näinkin.

Ens sunnuntaina uusiksi!

 

Add your comment

Your name:
Your website:
Otsikko:
Comment:
  The word for verification. Lowercase letters only with no spaces.
Word verification:
January 2019
M T W T F S S
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Main page Contacts Search Contacts Search