Viikonlopun riennot
Kirjoittanut Oskar Elmgren   
24.10.2011 21:51

Olipas viikonloppu! Perjantai päivä meni mukavasti testatessa Elmer X-1b protoa maaefektitutukimukseen liittyen. Lauantaiillaksi käytiin porukalla Turussa bilettämässä ja sunnuntaina oli Edistyspuolueen puoluekokous, BB talk show, ja tuttuun tapaan biletystä keskustassa.

Koko hiton viikonloppu oli yhtä tauotonta hauskuus-putkea!

Elmer X-1b testit

Kolme lämpöastetta oli kun testattiin Elmer X-1b:tä Hiidenvedellä. Vähän vilu siinä tuli kyllä. 3mm märkäpuku-kengät oli hieman liian ohuet. Ensi kerralla tietää paremmin! Mielenkiintoisia ilmiöitä havaittiin lisää, ja parannukset ovat jo työn alla.

Täytyy myöntää että olin aika puhki perjantai illalla. Perjantai yö menikin kotona lepuutellessa ja testivideoita analysoidessa, muutamista kilpailevista ehdotuksista huolimatta.

Lauantain Turku reissu

Turkulaiset Netta ja Salar oli pyytänyt meitä muita BB ihmisiä tulemaan sinne bilettämään, Tamer oli menossa paikalla ja tietysti sitten lähdettiin sinne Lianan kanssa. Nappasin vielä näppärästi lennosta mukaan yhtä Lianan tutuista, mikäs meni kävelemään liian lähellä autoa. Sit joutui mukaan Turkuun bilettämään!

Käytiin Turussa noukkimassa vielä Nettaa ja sen tuttua ja suunnattiin kohti Monkeya jossa Salar ja Tamer olikin jo odottamassa meitä ison lössin kanssa. Vähän viitteitä tulevasta illasta saatiin heti sielä kaupungilla kävellessä. Todella paljon porukkaa tuli juttelemaan ja tervehtimään. Varsin kivaa.

Turun Monkey

Monkeyssa sitten alkoi varsinaisemmin show. Tuntui että oli kokoajan tyttöjä pyörimässä ympärillä haluamassa nimmareita tisseihin ja yhteiskuviin. Vaikea sanoa kuinka paljon muita BB-etunimisiä "ahdisteltiin" sielä kun oli aina välillä kädet aika täynnä. Kaikki "fanit" kyllä käyttäytyi todella hyvin ja olivat erittäin iloisia ja positiivisia. Oli varsin hauskaa sielä!

Turun täysin ala-arvoinen Apollo

Osalla porukasta lähdettiin sitten Apolloon, jossa Netta oli varannut meidän seurueelle VIP tilaa. Tästä paikasta ei voi kyllä sanoa muuta kun että aivan totaalisen surkeasti johdettu roskamesta. Mikä ihmeen baari varaa tilaa, mutta sitten paikanpäällä koko seurue ei mahdukkaan siihen? Uskomatonta miten huonosti näissä paikoissa hoidetaan asiakastyytyväisyyttä. Vähän vastaavanlaista tilanteista onkin kyllä kokemuksia, edesmennyt LUX helsingissä tappoi mun 30v synttärit jollain ihan käsittämättömällä sähläyksellä. Ei paljon lohduttanut se että ravintolapäällikölle annetaan mokailusta kenkää jos samalla ei välitetä asiakkaasta pätkääkään. Näistä voisi kyllä jonkun vittuperkeleen melkein heittää.

Turun Apolloa en kyllä voi lauantain kokemuksien pohjalta suositella kellekkään. Kukapa haluaisi käydä paikassa jossa asiakkaspalvelusta ei välitetä pätkääkään? Ei kovin hyvää PR:ää.

Turkulaiset

Sen ihmeellisen Apollojärjestelijän fiaskosta huolimatta oli kyllä todella kivaa sielä Turussa! Tämän pelasti täysin todella mukavat Turkulaiset jotka tuli tosi ystävällisesti juttelemaan ja halaamaan miltei tauotta sitten loppuillasta! Tuli myös nimmaripyyntö varsin hyvännäköiseltä tytöltä tähän mennessä hauskimpaan paikkaan, sisäreiteen! Jätän lukijoiden mielikuvituksen varaan kuinka "ylös" sisäreiteen se nimmari tuli.

Tuli myös todella munakas iskeminen yhdeltä tytöltä. Oli jonkunverran porukkaa ympärillä, josta varsin moni hotteja tyttöjä. Ja tällä yhdellä ei edes kauhean kännissä olevalla tytöllä oli munaa tulla sinne kesken kysymään "millaisella heitolla saisi sua mukaan?". Mietin sekunnin kuinka pervoa juttua olisi hyvä heittää takaisin ja päädyin sopivaan kompromissiin "hyvä yritys voisi olla vaikka jotain tällaista: voitko ajatella, mua ei oo fistattu yli kahteen viikkoon, voisitko mitenkään auttaa mua nyt tässä hädässä?". Näppärästi heittikin vähän sen suuntaista mulle takaisin.
Vaikka baareista en ole koskaan iskenyt ketään, enkä myöskään koskaan lähtenyt kenenkään mukaan niin pakko on kyllä myöntää että jos ei olisi ollut jotain semi-juttua Netan kanssa olisin varmaan lähtenyt duunaa tätä tyttöstä. Rakastan todellakin vahvoja ja pervoja tyttöjä.

Iskemisjuttujen lisäksi ihanat Turkulaiset tuli paljon ihan rehellisesti juttelemaan ja heittämään läppää. Tuli kaikenkaikkiaan todella lämmin tunnelma sielä. Muutkin tuntui olevan samaa mieltä niin veikkaanpa että Turkuun tullaan kyllä takaisin bilettämään! Siitä Apollosta kyllä pysyn tosin kaukana.

Edistyspuolueen puoluekokoukseen

Sunnuntai-aamusta tuli mentyä nukkumaan joksus puoli seitsemän aikoihin ehkä, ja nukuin oikein mukavasti puoli kolmeen asti. Onneksi heräsin silloin, tuli nimittäin kiire heittää vaatteet päälle ja lähteä ajamaan takaisin Helsingin suuntaan, Edistyspuolueen puoluekokous odotti. Ehtihän kotona olla 20min, käytännössä käydä suihkussa ja vaatteita vaihtaa.
Kokouksessa vaikutti olevan oikein hyvää porukkaa, sielä esitettiin järkeviä argumentteja joistakin asioista, ja porukka osasi huomioida myös muiden argumentteja. Edistyspuolueella on myös kyllä todella hyviä kantoja!

Ja BB talk show

Jouduin luikahtamaan kokouksesta hieman etuajassa sillä BB talk show odotti. Olisi kyllä mielellään jäänyt seuraamaan kokousta, mutta kokouksesta tulee pöytäkirja luettavaksi, ja näin jälkeenpäin voi todeta että voi hitto että sielä BB talk showssa oli hauskaa taas!

Muiden yleisöläisten kanssa tuli juteltua hieman, erityisesti Amandan kanssa. Ja oli se itse talk show hauskaa seurattavaa. Nyt myös ensimmäistä kertaa tuntui häätöäänestys menevän jotenkin oikeudenmukaisesti. Terhi oli kokoajan tippumassa, ja se tippuihin. Kaikki aikaisemmat häätöäänestykset ovat menneet ihan täysin arvalla, mistä bloggasin aiemmin.

Mutta hauskinta talk showssa oli kyllä ilman muuta ne puffien nauhoitukset mitä tehdään seuraavalle talk showlle. Aikaisempina viikkoina ne on mennyt enemmän tai vähemmän ensimmäisellä yrittämällä putkeen. Nyt tosin Elina mokasi jotain ekalla yrittämällä, mitä jäivätkin vähän nauramaan Susannan kanssa. Huikkasin varsin tyylikkäästi yleisöstä "Elina, älä mokaa!". Elina leikkikin tästä hauskasti näreissään olevaan ja piikitteli vähän takaisin.

Seuraava yritys sitten Elina mokasi taas (toivottavasti edesautoin edes hieman sitä!), ja tästä sitten alkoi jo kaikki nauramaan. Talk shown "lattiamanageri" (tai mikä ihmettä sen titteli onkaan, ohjaa siis juontajia ja spiikkaa yleisölle jne.) repeili tällä myös vähän ja voivottelevasti kyykistyi lattialle. Tätä taas yksi kameramies ei huomannut vaan kompastui häneen ja meinasi kaatua suoraan päälle. Tässä vaiheessa kaikki repeilivät jo ihan täysin! Todella harmillista ettei toi tilanne tulla näkemään missään. Voin vain kuvitella kuinka paljon vastaavia tapahtuu muutenkin kokoajan. Pitäisi ehdottomasti saada reality-show jossa seurattaisiin BBn tekoa. Katsoisin!

Keskustaan

Tuttuun tapaan suunnattiin taas keskustaan bilettämään, ja sitä ennen käytiin moikkaamassa Terhiä Amarillossa. Terhi vaikutti jopa yllättävän iloiselta ja positiiviselta. Muut tippuneet ovat enemmän olleet harmissaan tippumisesta. Mutta oli erittäin mukava nähdä Terhiä iloisempana. Kiukuttelut ja muut mitä oli talossa näkynyt todella paljon oli täysin hävinnyt. Kaipa se BB vaan vaikuttaa joihinkin niin paljon.

Lähdettiin siitä siten syömään ja pyörimään keskustaan. Varsin kivaa viettää sielä aikaa! Tarpeessa oleva tyttö tosin sai mut poistumaan porukasta ennen illanvieton loppua. Mutta minkäs sille voi, pakkohan se on hädässä olevia auttaa aina sillointällöin.

Ens viikonloppuna ehkä uudestaan?

 
Comments (2)
128.10.2011 13:40
jr
Kerro ihmeessä lisää tarpeessa olleesta tytöstä :)

Tuliko kuvattua?
228.10.2011 14:31
En lähde valitettavasti kertomaan muista ihmisistä yksityiskohtia mistä en tiedä haluavatko he niitä kerrottaviksi vai ei.

En harrasta kotipornon tekemistä. Sitä tekee ihan muut tahot Suomessa.
Itse esiinnyn pelkästään tuotannoissa mistä tulee edes jotenkin järkevää kuvaa. Eli vähintään oltava osaava kuvaaja kuvaamassa, eikä pelkät esiintyjät josta toinen kuvaa tai kamera on jossain hyllyllä. Kauheeta.

Add your comment

Your name:
Your website:
Otsikko:
Comment:
  The word for verification. Lowercase letters only with no spaces.
Word verification:
January 2019
M T W T F S S
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Main page Contacts Search Contacts Search