Etusivu Blog Kuulumisia ja suunnitelmia Seiskan 20v bileet! [kuvia!]
Seiskan 20v bileet! [kuvia!]
Kirjoittanut Oskar Elmgren   
29.04.2012 03:04

Postiin tupsahti noin kuukausi sitten kutsu seiskan 20v bileisiin. Tuli vähän ihmeteltyä että mitkä ihmeen 20v bileet ja miks ihmeessä mua sinne kutsutaan. Mutta tuli sinne mentyä kuitenkin.

Ja ihan hiton hauskaa oli! Mielettömästi kaikkea kivaa porukkaa paikalla, tarjoilusta huolimatta yhtään ihan liian kännissä olevaa tai riitaa haastavaa ei tullut nähtyä! Hyvin ilmeisesti tiedetään sielä jossain ketä voi kutsua ja ketä ei. Se tekee todella paljon tunnelmalle kun kaikilla on hauskaa!

Bileisiin!

Sisäänkäyntiä viihdytti maailmankuullut, ja Suomen paras orkesteri, Humpsvakarna! Jossa mm. serkkuni Pia on mukana! Tuli hengailtua bileissä hänenkin kanssa. (Josta myös todistusaineistoa kuvan muodossa!)

Muutama nolo tilannekin tuli, Voicella juontajana oleva Anni moikkaili ja moikkailin sitä takaisin. Mietiskelin hetken aikaa kuka mahtaa olla, mutta jotenkin yhdistin häntä voiceen ja päättelin että oli varmaan haastattelemassa mua BB:stä tippumisen jälkeen syksyllä. No eihän se ilmeisesti ollut Voicella edes töissä silloin. Tunnistettiin ilmeisesti toisiamme vain telkkarista. Mut sopivan noloa yhdistää johonkin missä nyt ei yhtään ollut. Hups.

Sara (Sieppi) tuli myös vastaan muutama kerta. Mun on vieläkin hankala suhtautua siihen eikä oikein tiedä kehtaako edes moikkailla, sen jälkeen mitä metrolive.fi muotoili uutista syksyllä. Ei, en todellisuudessa kyllä mitenkään pyytänyt Saraa treffeille lehdistön välityksellä. Kommentoin vain että Sara vaikutti kivalta, ja voisi lähteä treffeille. Muuta en juurikaan tiedä hänestä, enkä mitenkään tunne.

Mitä sielä?

Tuli suurimman osaa illasta pyörittyä sieskan bileissä ja jatkoilla Janican kanssa. On se kyllä ihana. Ja söpö. Keksittiin että pakko vetää "Ihmisten edessä" duettona karaokessa. Me raiskattiin se biisi niin täydellisesti BBssä että se on erinomaisen paksa läppä. Ja nehän pitää tietysti toteuttaa. No tällä kertaa onneksi missattiin se. Muut bilettäjät ei joutunut kärsimään liikaa. Mut ehkä joskus seuraavissa pippaloinnissa. No toivottavasti ei kuitenkaan. Hah!

Mitähän muuta. Tuttuja oli yllättävän paljon! Tieä on ihan liikaa että voisin edes kirjoittaa tähän. Todella kiva nähdä kaikkia! No bileissä oli ihan hervottoman paljon porukkaa (kaapelitehdas oli ihan täynnä!), niin kyllä siinä tietysti niitä tuttujakin on väkisinkin paljon mukana.

Uusia havaintoja

Uusia tuttuja tuli myös, ja muutamiin semituttuihin tuli tutustuttua enemmän. Katrista erityisesti huomasin että sehän on tosi kiva! Pitää ihmetellä lisää joskus, ehkä jo nyt sunnuntaina Namun kutsuvierastilaisuudessa!
Erityisesti yhteen ihan uuteen tyttöön tuli kans tutustuttua. Ei kyllä mitään hajuakaan minkäniminen oli (en muista ihmisten nimiä kauhean hyvin), mutta eikähän häneenkin tule törmättyä joskus uudestaan.
Ja ihania tuttujen tuttuja. Ajatelkaa että kivoilla tutuilla voi olla myös kivoja tuttuja! Varsin mielenkiintoinen ilmiö!

Voisi ihan loputtomiin yrittää kertoa kaikkea, mutta nyt ei enempää siitä reissusta tällä kertaa ;)

Kuvat!

Kuvat voi ainakin katsoa!
Jossain random järjestyksessä:

Humpsvakarna, (mitäs me julkkikset) Amanda-Pia-Janica-Oskar, söpö kielikoru ja Janica, söpöilyä ja makoilemista Janican kanssa (bongaa kuvasta myös mun aito nimmari), aito Janican nimmari serpentiinissä (en pese sitä koskaan!), Nykäsen Matti!, yleiskuva porukkamäärästä bileissä, pari kpl bodypaint-tyttö kuvia (anteeksi ettei ole teidän nimiä tähän!).

 

Add your comment

Your name:
Your website:
Otsikko:
Comment:
  The word for verification. Lowercase letters only with no spaces.
Word verification:
August 2019
M T W T F S S
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Main page Contacts Search Contacts Search