Etusivu Blog Kuulumisia ja suunnitelmia TV, lehdet, ja internet!
TV, lehdet, ja internet!
Kirjoittanut Oskar Elmgren   
09.01.2013 23:51

Todella pitkästä aikaa taas kirjoittelen, mutta jo on aikakin! Todella paljon tapahtuu mun elämässä kokoajan, mutta nyt olen semisti luvannut itselleni että alan kirjoittaman vähän useammin taas, ainakin jonkun aikaa.

14.1.2013 klo 21:00 Yle Fem kanavalla olen Susamurun tuottamassa "Muntur" ohjelmassa keskustelemassa reality-tv:stä, julkisuudesta, ja muutamasta muustakin aiheesta!

Nauhoituksista on jo jonkun aikaa, mutta erittäin kivan muistona on säilynyt. Syntyi oikeastaan varsin mielenkiintoista keskustelua! Kiitoksia jakson isännälle, Anna Perholle, ja toiselle vieraalle, tuottaja Markus von Reichelle.

Töitä

Töissäkin tapahtuu, helmikuun GTi-Magazineen on näillä näkymin tulossa ensimmäinen osa meidän Elmer Racing er8 kilpa-autoprojektista. Realistisena tavoitteena on ajaa absoluuttisia kierrosennätyksiä Suomen radoille. Kyllä, myös Ahvenistolle nopeampaa kuin Keke Rosbergin 1984 ajama aika Williams FW07 F1-autolla (vaikkei se ole virallinen ennätys)! Samaiseen projektiin liittyen avataan ensi viikolla myös Indiegogo:lle projektia. Tällaisia varten firmamme on perustettu, rajojen hakemista, ja uusien ratkaisujen opettelua! Erittäin jännittäviä aikoja!

Kivoja hottistyttöjä

Yksityiselämän puolella sitten on myöskin jännää. Tuntuu taas pitkästä aikaa siltä että kiinnostavia tyttöjä on! Vielä pitäisi tehdä iso harppaus että oikeasti näkisi vaivaa tutustuakseen enemmän juuri niihin kiinnostaviin, mutta katsotaan. Mukava tunne ainakin huomata että noitahan kyllä on tuola!

Muita suunnitelmia

Sitten riippuen vähän miten aikaa (ja rahaa) riittää niin muutama uusikin yritys tekisi kovasti mieli perustaa, ja kiinnostaisi alkaa sitä omaa haaveasuntoakin rakentamaan. Jää nyt nähtäväksi miten kaikkeen riittää aikaa, ja missä järjestyksessä näitä tulee tehtyä. Mutta mutta, jotain ideoita mitä tehdä töiden ulkopuolellakin on. Ehkä se on ihan terveellistä.

Politiikkaongelma

Politiikka tosin vaivaa vieläkin yhtä paljon. Innostaisi entistä vähemmän, ja toisaalta velvollisuudentunnetta korjata tätä järjetöntä nykymenoa on entistä korkeampi. Hankala yhtälö. Onneksi nyt on välivuosi vaaleissa niin voi kuvitella ettei sitä ongelmaa ole! Joo, ei ole hyvä suhtautumistapa, mutta kun se tilanne on niin järkyttävän hankala. Minkäs sitten tekee.

Mutta, jänniä hetkiä edessä!

 

Add your comment

Your name:
Your website:
Otsikko:
Comment:
  The word for verification. Lowercase letters only with no spaces.
Word verification:
August 2019
M T W T F S S
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Main page Contacts Search Contacts Search