GOOM! ja kukkahatut
Kirjoittanut Oskar Elmgren   
14.02.2013 22:23

Vuoden parhaat biletyspäivät ovat nyt takana. Viidettä vuotta putkeen GOOMailemassa, ja todella paljon kivaa, pervoa ja hyvä-äässistä porukkaa oli sielä tänäkin vuonna!

Ja sitten tietenkin niitä kukkahattujakin aina sattuu jokunen mukaan. Mitähän ihmettä niitä ihmisiä oikein vaivaa?

Kukkahattuanalyysiä

Mutta toki voi aina arvuutella. Se on välillä hauskaakin, joskin samalla välillä masentavaa. Katsotaan miten käy tällä kertaa.

Kukkahatun logiikka lähtee mitä ilmeisemmin liikkeelle siitä mitä heille on joskus 8 vuotiaasta asti istutettu päähän; seksi on paha asia, varsinkin siitä puhuminen, ja erityisesti siitä vitsaileminen. Kaikilta ei voi tietenkään vaatia tai odottaa tarpeeksi henkisiä resursseja että kykenisi arvioimaan näitä rakennettuja "tunteita", ja se pitää tietenkin hyväksyä. Kyllä ihmisillä täytyy olla oikeus olla ihan niin epätasapainoisia kuin haluavat.

Mutta sitten tulee väistämättä se seuraava logiikkahyppäys näillä kukkahatuilla. "Koska minä en tykkää, niin kukaan muukaan ei saa tykätä". Mitä ihmettä tämä oikein on? No jos taas hieman arvuutellaan niin veikkaisin homman menevän jotenkin näin.
Kukkahatut kokevat tarpeelliseksi tuntea suurta vääryyttä siitä että esimerkiksi puhutaan seksistä. Ja tämän johdosta päättelevät että silloin heillä on oltava oikeus kieltää ihmisiä puhumasta heille seksistä.

Uskomattoman nurinkurista logiikkaa kyllä, mutta tunteisiin ja opetettuun käytökseen pohjautuvat ideologiat harvoin kestävät kriittistä tarkastelua. Tämänlainen "kiellon vaatiminen", tai "oikeus loukkaantua", tai miksi sitä nyt haluaakin mieltää ei tarkoita käytännössä mitään muuta kuin sen asian kieltäminen myös muilta. Kenties sellaisilta jotka tykkäävät seksistä puhumisesta (vaikka se onko heitä, ja kuinka paljon heitä on onkin irrelevanttia).

Tämmöinen kukkahattu siis tyypillisellä toiminnallaan yrittää pakottaa kaikkia muita samaan huonosti perusteltuun moraalikaappiin kun missä itse on. Kyseessä on täsmälleen vastaava tilanne kuin se että joku ei tykkäisi että hänelle puhutaan tietokoneista, ja toiminnallaan yrittää aikaansaada sitä ettei silloin muutakaan saisi puhua toisillee tietokoneista, sillä on aina se mahdollisuus että henkiilö ei pidä tietokoneista puhumisesta.

Mitä helvettiä näitä kukkahattuja oikein vaivaa? Ei kukaan ole tietä kieltämässä, tai paheksumassa sitä että ette halua puhua jostain. Samalla tavalla teidänkin on oltava kieltämättä ja paheksumatta muiden puhumista. Kyllä, myös silloin kuin te itse liitytte asiaan. Jos jokainen joka ei pidä jostain saisi jotenkin oikeutta kieltää sitä asiaa niin mitä ihmettä voisi edes enää tehdä? Hengittäminen voisi ehkä olla sallittua. Tai  ei, varmasti löytyy joku joka ei pidä siitä että joku tietty hengittää, ja vaatisi sen kieltämistä.

Pitäisikö näille kukkahatuille laittaa joku oma äärivasemmistolainen demokratia pystyyn missä ne voisi keskenään keiltää valtion kautta kaikkea toisiltaan?

Kivaakin oli!

Mutta, pointti koko GOOMilla on se että voi pitää hauskaa! Ja sitä hauskaa pitävää porukkaa oli sitten paljon! Kuten yleensäkin!

Lähdimme koko työporukka GOOMille virkistäytymään ja tutustumaan toisiimme työpaikan ulkopuolella enemmän. Ja mitä nyt on havaittavissa niin varsin onnistunut reissu.

Oli todella paljon muutakin kivaa porukkaa, ja todella paljon tuttuja aikaisimmilta GOOMeilta. Ja niitä trimmattuja, hyvin esillepantuja äässejä oli paljon! Mitä muuta voi biletysporukalta toivota?

Tuli jopa törmättyä pariin hyvin kiinnostavaan tytsyyn, mutta kuten yleensäkin niin heidän kanssa ei sen mullistavampaa tapahtunut. Toinen oli varattu. Ja toisen kanssa ilmeni perus GOOMi-onglemia, meni saattamaan kaatumaisillaan olevaa kaveria hyttiin, eikä sitten ihmismäärässä enää törmätty.

Todella harvoin kuitenkin hyvin kiinnostaviin tytsyihin törmäilee, niin aika jännän positiivista törmätä kahteen samana iltana!

Ensi vuonna uudestaan?

 
Comments (1)
114.02.2013 23:17
Mikäli tarkoitit trimmatuilla hyvin esillepannuilla äässeillä mun täydellistä istumaosaani niin oot kyllä äärimmäisen oikeessa ;-----)

Add your comment

Your name:
Your website:
Otsikko:
Comment:
  The word for verification. Lowercase letters only with no spaces.
Word verification:
January 2020
M T W T F S S
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Main page Contacts Search Contacts Search