Etusivu Blog Protu Protuyhteiskunnassa alusvaatteita ja seksiä! 13.7.2012
Protuyhteiskunnassa alusvaatteita ja seksiä! 13.7.2012
Kirjoittanut Oskar Elmgren   
28.07.2012 00:17

Perjantaiaamu alkoi hypyllä tuntemattomaan! Tarkemmin minun ja Sannin ideoimalla ja täysin testaamattomalla hiilikaivos-leikillä. Iltapäivästä oli sitten vuorossa seksiteema! Lähtökohdat oli siis ainakin kohdillaan hullunhauskalle päivälle.

Hiilikaivokseen!

Leiriläisten, ja loput leiritiimistä piti muodostaa pareja, ja parit sitten saivat alkuun erilaisia resursseja. Toisilla oli hiiltä, ja toisilla oli sähköä. He saivat alkuun käydä vapaasti kauppaa keskenään, ja vuoron päätteeksi he tuottaisivat uusia resursseja sen mukaan miten kunka paljon sekä hiiltä että sähköä niillä oli.

Toiset olivat perinneet hiilivoimalan, ja oli runsaasti sähköä alussa, ja tuottaisivat hyvällä kertoimella uutta sähköä vuoron päätteeksi mikäli saisivat Toiset olivat perustaneet tuulivoimalan itse, joten heillä ei ollut perintönä kovinkaan paljon sähköä alussa, mutta tuottaisivat sitä myös hyvällä kertoimella lisää.

Oli myös fyysikkopariskunta joka oli köyhä, mutta joka tuottaisi huikealla kertoimella lisää hiiltä yhteiskuntaan. Loput paikat olivat työnjohtajat, jolla oli hyvä kerroin, sekä siivoajia, mäkkärityöntekijöitä, roskakuskeja ja rekkakuskeja.

Kauppa alkoi käydä vikkelästi heti alkuun, kun kaikilla oli tavoitteena saada itselleen tasaisesti sekä sähköä että hiiltä, sillä lisää resurseeja tulisi vain sen pohjalta miten niitä molempia oli (toisinsanoen sen mukaan kumpaa resurssia oli vähemmän).

Kaupankäyntivuoron päätteeksi laskettiin jokaiselle parille uudet hiili tai sähkötuotot kertoimen perusteella, ja valtio otti verot. Lopuksi valtio hukkasi puolet verotulosta byrokratiaan ja epätehokkuuksiin. Loput puolet verotuloista jaettiin sosiaaliturvana ja valtion palveluina resursseina takaisin tasaisesti kaikille.

Lisäkierroksen jälkeen oli sitten aika siirtyä aamupalalle, josta jokainen pari sai ostaa itselleen ruokia niiden saamien resurssimäärän perusteella. Fyysikkopariskunta oli onnistunut keräämään itselleen huikeasti "rahaa", huonoiten pärjänneillä taas oli varaa vain aivan peruspuuroon ja leivänpalaseen.

Kun kaikki oli vihdoin saanut ostettua itselleen aamupalaa jäätiin Sannin kanssa valtion puolesta tuhlaamaan resursseja omiin suihimme.

Keskustelua ja tuntemukset ja pohdintaa heräsi aivan mielettömästi! Meidän konkarileirivetäjä Aatukin tuli aivan innoissaan näyttämään meille peukkuja kun Sannin kanssa naposteltiin aamiaista. Hymy tuli kyllä kun huomattiin kuinka hienosti leikki oli onnistunut tavoitteessa!

Purkukeskustelu oli myös erittäin antoisa! Siinä tuli pohdintaa kaikenmaailman verotuksellisuuteen, valtion toimintaan, sosiaaliturvaan, oikeudenmukaisuuteen, korruptioon ja varmaan kymmeneen muuhun asiaan mitä en muista enää. Leirijengi sai keskustelun ohessa päättää sääntöjä uusintakierrokseen, sekin meni todella hienosti!

Pakkotyöleiri

Paras ohjelma ikinä oli se mitä seurasi kun Sanni ilmoitti että leiritiimillämme on liikaa työtä, ja leirin aikana olohuoneessa kaikessa hipsuttelussa mukanaolleista pehmoleluista oli pakko lähettää kaikki paitsi yksi pakkotyöleirille! Pidettäisiin ohjelmanumeroiden välillä runsaasti taukoja, jonka aikana leiriläiset saisivat vapaasti, mitä tahansa keinoja käyttäen, yrittää vaikuttaa siihen mikä pehmolelu päätettäisiin leiritiimin kesken säästää.

Voi huikeutta kuinka lapasesta tänä vaikuttamiskeinot lähtivät! Erittäin huikeeta oli huomata kuinka mukana tässä leiriläiset olivat, ja myös kuinka paljon he luottivat toisiinsa ja kuinka valmiita olivat haastamaan itseään!

Krokonäkillä oli alussa voimakas kannattajajoukko jotka lähtivät heti keräämään adressia. Mutta ehkä hieman yllättäenkin totesi Taija (nimi muutettu) että ellei aasi jää, niin hän ei osallistu päivän ohjelmiin. Taija teippasi myös suunsa ja kieltäytyi tulemasta takaisin sisään. Olimme todella innoissamme siitä kuinka hyviä vaikutuskeinoja leiriläiset keksivät!

Aasi keräsikin lisää kannattajia. Mutta krokonäkin puolustajat päättivät että he kiipeävät katolle, eikä tule sieltä alas ennen kuin luvataan säästää krokonäkkiä! Jouduttiin jo vetoamaan turvallisuuteen ja sanottiin että voidaan ehkä tutkia josko kahta pehmolelua voisi säästää, kunhan tulevat alas. Leiriläiset suostuivatkin tulemaan alas tikkailta, ja vältyttiin liiallisilta vaaratilanteilta! Huh!

Seuraavaksi sitten krokonäkkiläiset menivät kellariin, kun eivät saaneet mennä katolle. Tästä intoutuneena leiritiimi lukitsi heitä sinne sisään. Muutama alkoi kuitenkin ahdistua kellarissa, ja aasikannattajat päästivät heidät ulos. Krokonäkin puolustajat riisuuntuivat seuraavaksi alusvaatteisilleen eikä suostuisi osallistumaan enää ohjelmaan. He päättivät sen sijaan mennä uimaan!

Tässä vaiheessa suurin osa muista leiriläisistä oli siirtyneet aasin puolelle. Sillä aikaa kun alusvaatteisillaan olevat krokonäkkikannattajat olivat uimassa lukitsimme leiritiimin toimesta heidän kaikki riisumia vaatteensa kellariin, sekä lukittiin leiriläisten asuinrakennuksen.

Voi huikeutta taas mikä naurumäärä irtosi aivan kaikilta kun krokonäkkiläiset tulivat takaisin uimasta ja huomasivat että ovet oli lukossa!

Krokonäkkiläiset eivät tästä kuitenkaan lannistuneet lainkaan, vaan päättivät lähteä tielle kävelemään! Sain krokonäkkiläiset valitsemaan keskuudestaan edustajan, ja aasikannattajat valitsi myös puolestapuhujan. Tilanne oli kyllä aivan mahdottoman hauska kun krokonäkkikannattajat ja aasikannattajat sekä koko leiritiimi oli tienvarrella ja alkoi syntyä neuvottelua osapuolten välille. Leiritiimi oli tietysti asiassa neutraalissa asemassa, yritettiin vain saada sopua yhteiskuntaan! Naurulta ei vältytty aina kun satunnainen auto ajoi ohi ja ihmetteli mitä meillä oikein mahtaa tapahtua!

Tien kohdalla oli hyvä näkyvyys, ja leiriläiset ja tiimiläiset osasivat toimia hyvin ja mitään suurempaa ruuhkaa tiellä ei ollut, niin ei nähty asiassa suurempaa vaaraa. Hyvin se sujuikin, ja roolit jäivät hetkeksi tauolle kun joku auto meni ohi. Itseassa se oli ihanan eläytymistä, ajattelua ja pohdintaa, mutta samalla vastuullisuutta ja tilannetajua. Huikeaa!

Tilapäinen sopu syntyikin, jolloin poistettiin lukot ovista ja siirryttiin takaisin ohjelman pariin! Krokonäkkikannattajat olivat kuitenkin jo aiemmin päättäneet olla alusvaatteisillaan siihen asti että päätös pehmoleluista oli tehty.

Yhteiskunnan tavoin leiritiimi päätyi pitkällisen keskustelun jälkeen siihen, että voitaisiin säästää jostain muusta tarpeeksi että voisimme jättää sekä aasia että krokonäkkiä!

Seksiä!

Loppupäivän ohjelmassa oli paljon seksiä, ja homma laitettiin käyntiin penis- ja tissipullilla (vaginapullat olisivat kuulemma liian vaikeita pitää muodossaan) sekä niiden jälkeen kuppaleikillä. Yhdellä oli vesilasissaan suolaa (siis kuppa), ja kaatamalla vettä keskenään lasista toiseen oli leikin lopussa aika monella kuppa! Harmin paikka!

Tämän jälkeen oli pienryhmäkeskusteluja, seksiboksin alustusta, seksikysely, sekä tietysti paljon leikkejä!

Seksikysely tehtiin täysin anonyymisti. Mukana oli myös vaikeitakin kysymyksiä, mutta anonyymisuus varmasti auttoi paljon sillä kyselyyn oli vastattu varsin nopeasti. Viivikin (joka oli ollut leipomassa meille tissejä ja peniksiä) oli mukana kyselyssä! Kyselyn tulosten julkaisemisessa ja pukauskeskustelussa tuli esille todella ikävä asia, mitä en ehkä ollut osannut ajatella etukäteen.

Kysymykseen "kuinka haluttavana/viehättävänä pidät itseäsi", skaalasta 0-4, oli keskiarvo suuruusluokkaa 1.2, ja oli yksi ainoa 4 vastaus! Masentavaa kuinka epäviehättävinä pidimme itseämme. Hyvin moni oli kuitenkin todella se 4, ja jos oltaisi arvioitu toistemme olemusta olisi keskiarvo varmasti ollut yli 3.

Ei ollut lainkaan mukavaa huomata kuinka paljon vahinkoa ja itsetuntoongelmia tämä yhteiskuntatyyppi aiheuttaa varsinkin nuorille. Miksi ei ole "normaalia" kehua toisia? Onko siinä jotain pahaa? Ei siinä saisi ainakaan olla mitään pahaa ollenkaan.

Muutama muukin ikävä asia tuli esille, muistini mukaan noin 30% oli vastannut että oli kokenut ahdistelua samanikäiseltä tai vanhemmalta. En osaa sanoa miksi ei nuoremmilta "lasketa". Vastasin itse kyselyyn sen perusteella mitä olisin leiri-ikäisenä, 15 vuotiaana, vastannut. Kuuluin siihen 30%, mutta en koe että ahdistelu on ikävyydestä huolimatta sellainen asia mille voi tehdä kovinkaan paljon.

Ehkä tärkeintä siinä voisi olla se että saisi varsinkin nuorille parempi itsetunto, jolloin ahdisteluunkin voisi uskaltaa reagoida paremmin. Mutta hankala asia kyllä. Eristäminen ainakin vain pahentaisi asiaa entisestään.

Mutta tuli niitä positiivisiakin asioita esille, ja jäi siitä keskusteluta varsin positiivinen tunnelma!

Leikkejä ja saunaa

Illan lopuksi leikittiin lisää, mentiin saunomaan, ja juteltiin siinä saunassa todella kivasti! Sekä pelattiin lisää yo man yo bitch:iä vedessä. Aikaisempina päivinä oli ollut jo todella hyvä tunnelma saunan yhteydessä, mutta nyt oli taas kerran vielä vapautuneempi tunnelma, ja hienoja jutteluja.

Saunan jälkeen hyppäsin sitten puikkoihin ja aloin purkamaan seksiboksia, joka oli kivasti täyttynyt erilaisilla kymyksillä, joihin ohjasin leiriläisiä ja tiimiläisiä vastaamaan, sekä vastasin tietysti myös omasta puolestani.

Hauskin kysymys oli "Minni ja Lilli, vai Oskar ja Mirko". Voi elämä mitä naurua meidän jutut siinä aikaansai! Pelleilyn jälkeen päätyi porukka äänestyksessä siihen että minä ja Mirko olimme kuumempi pari! Yeah! In your face tytöt! (olitte kyllä kans ihania!)

Ilta

Mahauduttiin iltasadun ja salaisten kirjeiden jakamisen ajaksi. Oli mahdottoman ihanaa hipsutella ja hipsuttautua, varsinkin kun kaikki oli niin yhtä porukkaa, ja niin läheisiä! Mau!

Pohtimme vielä yön päätteeksi leiritiimin kanssa miten päivä oli mennyt, ja olimme erityisesti Taijasta ylpeitä, tosin niin kyllä ihan kaikista leiriläisistä!

Ihan superpäivä oli!

 

Add your comment

Your name:
Your website:
Otsikko:
Comment:
  The word for verification. Lowercase letters only with no spaces.
Word verification:
May 2019
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Main page Contacts Search Contacts Search