Etusivu Blog Tiede Syksyllä taas telkkariin?
Syksyllä taas telkkariin?
Kirjoittanut Oskar Elmgren   
14.06.2012 22:15

Ilmaantui mahdollisuus lähteä mukaan erittäin kiinnostavaan kansainsväliseen tv-kanavalle kuvattavaan tiedesarjaan! Tuotantoyhtiön castingprosessi on kylläkin hyvin aikaisessa vaiheessa vielä, mutta olen silti jo varsin innostunut!

Sarjan idea kuulostaa hyvältä ja siinä on varmasti potentiaalia kerätä hyviä katselulukuja, ja esittää kaikenlaista tekniikkaa ja erilaisia ratkaisumalleja ongelmiin. Nämä on juuri niitä asioita mistä erityisesti tykkään, ja minkä ympärille perhefirmamme on rakennettu.

Olisi aivan loistavaa lähetä virittelemään viikoksi uutta tekniikkaa, keskittyä pelkäsätän siihen, ja työskennellä ison porukan kanssa joutumatta miettimään yhtään byrokratiaa. Voiko sitä parempaa lomaa olla? Toki yksi vaihtoehto on juontajapaikkaakin, joka voisi tietyllä tapaa olla yhtä kiinnostava kun pääsisi seuraamaan monen tiimin työskentelytapoja läheltä ja erittäin perusteellisesti.

Kaiken muun potentiaalisen hyödyn lisäksi olisi sitten vielä se kansainväkinen näkyvyys nimenomaan teknologian asiantuntijan näkökulmasta!

Mahdollisuudet päästä ohjelmaan ei vielä ole ehkä tässä vaiheessa kovin hyvät, mutta tietysti asiat tapahtuu sen mukaan miten niitä lähtee toteuttamaan! Innostuksen puutteesta ei ainakaan jää kiinni!

 
Comments (1)
...yhtä tärkeitä julkaisuja, koska tasa-arvo on hyvin tärkeä kansalaisoikeus.

Joten koska professori Kayla Collins tarjoaa miehille silmänruokaa luentojensa ohella, niin myös naisopiskelijat tarvitsisivat mieskomeutta.

Add your comment

Your name:
Your website:
Otsikko:
Comment:
  The word for verification. Lowercase letters only with no spaces.
Word verification:
May 2019
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Main page Contacts Search Contacts Search