Etusivu Blog Yleisiä aiheita Lisää Annaa
Lisää Annaa
Kirjoittanut Oskar Elmgren   
21.08.2011 15:50

Olen bloggaillut jo aikaisemmin Anna Abreusta, en osaa sanoa kuinka paljon se on vaikuttanut tähän bloggausaiheeseen, mutta mielenkiintoinen yksityskohta joka tapauksessa. Tällä kertaa blogiaihe koskee mukavansöpöä hiplailu-unta. Kuinka ihanaa!

En muista milloin olisin viimeksi nähnyt unta jostain tietystä henkilöstä, puhumattakaan että olisi ollut paijailu-unesta. Täytyy kyllä myöntää että varsin hyvä henkilövalinta tällä kertaa. Sitä en vaan oikein osaa sanoa mihin voi kiitos-korttia lähettää. Hankalaa. Mutta jos kertoisin teille siitä itse unesta. Se ei ole hankalaa.

En muista tarkkaan unen alkuosaa, mutta siihen liittyi selvästi jonkinlaista tuttavuutta Annan kanssa. Veikkaisin että suhteemme oli tiivistettynä jotain tuttavantapaista, ja alkulämmittely sisälsi vaatteidenvaihtoa ainakin Annan kohdalta. Vaatetuksesta päätellen voisi kuvitella että tapahtuma sijoittui johonkin mökkiin jonkun laskettelurinteen läheisyyteen Suomen talvessa.

Istuin sohvalla pukemassa paitaa päälleni samalla kommentoiden Annan vaatevalintoja. Olimme juuri tulleet takaisin mökille, ja oli kiire vaihtaa vaatteita ja lähteä after-skille. Päivällä oli ollut hauskaa laskettellessa ja lautaillessa rinteessä, ja toki rinteen ulkopuolellakin. Pakkasta oli muutama aste ja oli satanut lunta koko päivän. Vitsailimme toistemme valaistuksessa kiiltävästä ihosta, joka oli jäänyt hieman kosteaksi lumesta ja hiestä. Suunitelmana oli mennä tapaamaan toista kaveriporukkaa josta olimme päivällä rinteessä bonganneet meille kummallekin potentiaalisesti kiinnostavaa leikkiseuraa. Rinteessä oli tosin ollut niin hauskaa viettää aikaa että olimme jo myöhässä tapaamisesta.

Annalla oli jo päällään täydellisesti istuvat farkut, jotka toi erittäin hienosti esille hänen laatupakaroitaan. Hän vaihtoi seuraavaan paitaan, tällä kertaa pitkähihaiseen vaaleaan neulueeseen lyhyellä kaulalla. Nyt löytyi oikea paita, joka toimi yhdessä farkkujen ja huisten kanssa. Neulue ei ollut erityisen tiukka ja arvelimme että voisi toimia hyvin ilman rintaliivejä. Naureskelimme strippaamiselle, jonka johdosta Anna keikisteli sopivanhauskasti riisuuntuessa kiiltävistä rintaliiveistään. Anna liu-utti neuluetta takaisin päälleensa ja esitteli kokonaisuutta kysyvästi? Oli kyllä hyvä. Nännien muodot erottui juuri neulueen läpi, täsmälleen sopivan havaittavasti että kokonaisuus on paijattavan söpö, mutta myös pantavan seksikäs.

Anna epäili näkyisikö neulueesta liikaa läpi paremmassa valaistuksessa. Se voisi ikävästi viedä paijaususkallusta Annan bongaamalta urokselta, ja potentiaalisesti hämmentää tytsyä johon olin iskenyt katseeni, joita siis olimme menossa tapaamaan. Suihkussa lavuaarin edessä oli hyvää valaistusta ja iso peili. Anna meni äkkiä katsomaan.

Suihkun valot oli jo syttymässä, ja Anna nojaili lievästi suoraan oven edessä olevan lavuaarin yli, päästäkseen lähemmäksi peiliä. Tulin ovesta, Anna katseli mua lievällä hymyllä peilin kautta silmiin; "Miltä näyttää?". Käänsin katseeni hänen lievän pyllistelyn johdosta entistäkin täydellisemmän muotoiseen perseeseen samalla kun tulin hänen taakseen tarkoituksellisen lähelle. "Erittäin hyvältä näyttää kyllä äässi" vastasin samaan aikaan kun Anna pyllisti lisää, painaen pakaroitaan taaksepäin, se karvan verran mitä olin jättänyt väliä, kunnolla mua vasten. "Ai, anteeksi" kommentoin, ikään kuin pyytäen anteeksi takamuskosketusta ja äässikommenttia, samalla ottaen kiinni molemmilla käsillä Annan lantiosta. "Joo, nännejä tarkoitin", vastasi, ja samalla liikutteli hiuksenhienosti pakaroitaan mua vastaan. "Aivan, katsotaan", jo hieman kuiskaten, vastasin samaalla kun aloin hiveltäen liikuttamaan oikeaa kättäni neulueen alta Annan trimmattua vatsaa pitkin kohti rintoja.

Huokaisin lievästi Annan korvaan kun hän nosti käsiään päänsä yli hivelläkseen hiuksiani ja painautuakseen koko vartalollaan mua vasten. Koskettelin kevyesti Annan nänniä sormenpäillä samaan aikaan. Otin voimakkaalla liikkeellä otteen Annan rinnasta ja painoin kädelläni hänen rintakehää tiukemmin minuun, toisella kädellä painaessa hänen haarojen välistä sopivasti puristaen todella tiiviisti mua vastaan. Hän huokasi tästä voimakkaasti ja hänen hengitys taukosi lyhyeksi hetkeksi. Anna nojasi päänsä taaksepäin, kääntäen poskeaan vasten leukaani, kuiskaen lievällä äänenhyppäyksellä, "riisu mua".

 
Comments (4)
121.08.2011 22:01
Pientä tarkennuskommenttia.
Uni loppui ihan rehellisesti tuohon kohtaan. En ole sensuroinut sitä! En usko sensuuriin.
221.08.2011 22:58
kjell
Hyvä tietää, että kirjoittajalla pää on jo niin syvällä piraattiperseessään, ettei erota itsekritiikkiä ja -kontrollia suursaatanallisesta sensuurista...
321.08.2011 23:06
Sensuuri kommentti oli lähinnä suunnattu koskemaan kirjoituksen sisältöä. Ei suinkaan ottamaan kantaa siihen oliko koko blogin kirjoittaminen järkevää vai ei.
Siitä järkevyydestä en osaa sanoa. Tuntui hauskalta idealta kirjoittaa siitä unesta silloin kun kirjoitin sen. Toisaalta nykypolitiikaan verrattuna ei ole soveliasta kirjoittaa tuollaista. Mutta toisaalta jos pitäisin nykypolitiikan tilannetta hyvänä en olisi siinä itse mukana.
Katsotaan kuinka paljon mutinaa tästäkin asiasta tulee.
En kuitenkaan usko että kovin moni pitää pahana sitä että kirjoittaa jotain unistaan.
422.08.2011 12:56
ollol
Kai se nyt on ihan sama mitä ihmiset kirjottelee _omiin_ blogeihinsa? nee? Ei oo pakko lukea.

Add your comment

Your name:
Your website:
Otsikko:
Comment:
  The word for verification. Lowercase letters only with no spaces.
Word verification:
July 2019
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Main page Contacts Search Contacts Search