Etusivu Blog Yleisiä aiheita Uusi mullistava nettitreffipalvelu!
Uusi mullistava nettitreffipalvelu!
Kirjoittanut Oskar Elmgren   
07.11.2011 03:08

Vapiskaa suomi24.fi, city.fi, sihteeriopisto.net, seksitreffit.fi, treffit.fi, sinkkutreffit.fi ja kumppanit. Treffisivustojen tiukkaan kisaan on ilmoittautunut mukaan uusi tulokas, radiomainoksineen kaikkineen! Tämä ei olisi mikään kauhea uutuus ellei tämä uusi sivusto olisi keksinyt uuden poliittisesti korrektin lähestymisvinkkelin. Tätä sivustoa kehtaa varmasti selailla työpaikalla tai jopa kirjastossa!

Näin helppoa on palvelun käyttö

Kyseessä on siis "lastenhoitajia" välittävä hoivanet.fi sivusto. Näin yksinkertaisesti palvelu toimii, rekisteröinnin jälkeen:

  1. mene sivuille hoivanet.fi
  2. klikkaa ylhäältä "Hoitaja kotiin" tai mene sinne suoraan tästä linkistä
  3. valitse mistä postinumerosta etsit ihmistä, kohdasta "Varaa lastenhoitajaa" tai "Varaa avustaja"
  4. selaa listaa mitä palvelu tarjoaa, joka sisältää kasvokuva, ikä, nimi, ammattia
  5. klikkaa esittelyä ja varauslomaketta esille kiinnostavista!
  6. voit suoraan valita itsellesi sopiva aika esille tulevasta kalenterista

Kunpa kaikki deittisivustot olisi näin helppokäyttöisiä ja toimivia. Tällä sivustolla on lisäksi melkein pelkästään naisten ilmoituksia, joten nämä muuten joka deittisivustolla vähemmistössä oleva sukupuoli on kerrankin hyvin edustettuna. Kaiken lisäksi voi katsoa itselleen sopivaa aikataulua suoraan palvelusta, eikä hinnatkaan päätä huimaa!

Onko tässä ongelma?

Ok, jotkut teistä lukijoista on varmasti repinyt pelihousunne jo. Mutta tämä herättääkin sen kaikkein mielenkiintoisemman kysymyksen. Mitä pahaa sellaisella sivustolla olisi? Miettikää vastausta tarkkaan sillä seuraavaksi esitän muutaman lisäkysymyksen asiasta.

  • Miten kukaan voisi taata että hoivanet.fi sivulla ei olisi huorapalveluita tarjoavia? Ei mitenkään?
  • Miten kukaan voisi taata ettei hoivanet.fi, tai jokin muu samalta näyttävä sivusto, olisi olemassa -pelkästään- huorapalveluita varten? Ei mitenkään?
  • Miten hoivanet.fi, "tavallinen" deittisivusto, ja huorapalvelusivusto eroavat toisistaan? Kaikissa on täysin samat tiedot palvelutarjoajista, ja yksityshenkilöiden väliset keskustelut kuuluvat viestintäsalaisuuden piiriin (ja hyvä niin), joten sivun ylläpito ei voi tarkastaa mitä esittelytekstin takana todellisuudessa kaupataan.

Jos siis olette repimässä pelihousuja siitä ettei noin saa vitsailla sivustosta, niin miettikää mikä siinä on niin pahaa, ja miten haluisitte että sitten asiat olisi?

Pitäisikö noudattaa kukkahattutätimallia ja vaatia poliisia ratsaamaan kaikkien mahdollisten sivustojen palvelimet siltä varalta että ehkä tapahtuu jotain "iljettävää"? Huomauttaisin myös että huorapalveluita välittävän sivuston pitäminen ei ole edes laitonta (ja hyvä niin). Pitäisikö siis hoivanet.fi sulkea heti, palvelimet takavarikoida ja vastuuhenkilöt viedä oikeuteen missä he voisivat yrittää todistaa mahdollista syyttömyyttään?

Jos teidän mielestä hoivanet.fi ei pitäisi sulkea niin millä perusteella pitäisi sitten jokin toinen täysin samanlainen sivusto sulkea?

Lohduttaudun kuitenkin sillä että uskon että suuri osa teistä lukijoista on kanssani samaa mieltä että mikään vastaavantyyppinen sivusto ei pidä sulkea tai ahdistella millään tavalla. Vaikka joku haluaisikin sitä tehdä niin ei sitä vaan voida mitenkään toteuttaa ilman että hoivanet.fi pitäisi samalla sulkea.

Aiheesta eksymistä

Olisi myös varsin kiinnostavaa pohtia miksi treffisivustot koetaan edelleen jollain tavalla "noloiksi". Ei ehkä enää niinkään paljon kun vaikkapa 10 vuotta sitten. Mutta yhteiskunnan normi kuitenkin jotenkin ohjaa siihen että sivustoilla on keskimäärin huomattavasti enemmän miehiä kun naisia. Tilastot kuitenkin osoittavat aika aukotomasti että molempia sukupuolia pitäisi olla sinkkuina samaan aikaan melkolailla yhtä paljon.

No, ongelma on tietysti siinä että nykyinen kulttuuri Suomessa ei pidä kauhean hyväksyttävänä että naiset myöntäisi haluavansa seuraa. Tämä johtaa sitten siihen että on keksimäärin enemmän miehiä kun naisia jotka "etsivät" seuraa. Voisi kyllä pidempäänkin pohtia tätä, mutta blogahdukseen mahtuu vain tietynverran kerralla.
Onneksi on kuitenkin todella suuri osa ihmisistä jotka osaa jo tehdä mitä itse haluaa ja osaavat myös olla välittämättä turhan paljon yhtieskunnallisista normeista.

 
Comments (1)
107.11.2011 23:33
Topi
Etsiskelin ja löysinkin hinnan, aika halpa per tunti. Mutta petyin, ettei se ollutkaan mainostamaasi escort-palvelua. ;-)

Muuten ihan hyvä pohdinta. Mutta luulen, että pitäisi jollain tavalla vihjaista, ettei kyse ole tavanomaisesta yritystoiminnasta vaan sukupuolien kanssaviettämisistä. Muuten ei toiminta kannattaisi, jos kukaan ei ilman vihjeitä tajuaisi ottaa yhteyttä tai viattomat perheet saavat erikoisen lastenhoitajan, joka on punaisella korsetilla koristeltu ja pitkällä nahkapiiskalla oikeassa kädessään.... :S

Add your comment

Your name:
Your website:
Otsikko:
Comment:
  The word for verification. Lowercase letters only with no spaces.
Word verification:
July 2019
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Main page Contacts Search Contacts Search