Etusivu Blog Yleisiä aiheita Suomessa on kivaa, kristityt eivät tykkää
Suomessa on kivaa, kristityt eivät tykkää
Kirjoittanut Oskar Elmgren   
28.10.2010 02:27

Riemurasia.net:istä löytyy aivan loistava nettikaappaus.

Yhdysvaltion "Westboro Baptist Church" on osoittamassa siinä mieltään Suomea vastaan. Mistäpä muusta syystä kuin että meillä on liian kivaa. Mm. näin "... is an evil and a dangerous country; practicing morbid idilatry and every form of perverted sexual deviancy."

Ilmankos täällä Suomessa on niin kivaa :)

 

No olipa tämä todellinen mielenosoitusjuttu vai ei niin hauska ainakin. Voisi hyvin kuvitella että ihmiset pyrkivät omia moraalikäsityksiä pakottamaan muille. Koko idea pitäisi mun mielestä olla se että jokainen saa itse päättää kuinka paljon "perverted sexual deviancy" haluaa harrastaa. Ei kenelläkään kuulu olla oikeus päättää että jotain tiettyä seksuaalista leikkimistä on pakollista, eikä myöskään kiellettyä.

"BEWARE OF FINLAND - LAND OF SODOMITES" beware indeed, täällä jokaisella täytyy olla oikeus leikkiä vapaasti mitä haluaa. Ja meillä löytyy myös ihmisiä jotka näitä oikeuksia ovat valmiita puolustamaan!

 
Comments (3)
...avoimesti.

(Jatkuu)
Jos polyamoria joskus luokitellaan mielisairaudeksi, josta joutuu pakkohoitoon, niin minä olen varmaankin loppuelämäni mielisairaalassa?

Mitä pahaa on polyamoriassa, jos kaikki osapuolet ovat vapaaehtoisia aikuisia ihmisiä, jotka tietävät ja ymmärtävät minkälaisissa kuvioissa ovat mukana?
Ei ainoastaan päivämäärää, vaan myös sitä mikä vuosituhat on meneillään.

Add your comment

Your name:
Your website:
Otsikko:
Comment:
  The word for verification. Lowercase letters only with no spaces.
Word verification:
July 2019
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Main page Contacts Search Contacts Search